Ruth Korver on the Passchendaele commemoration show “From the Uttermost Ends of the World” (Sylvester)

It has been lovely working with you and so fantastic to see all the images of the event. Best wishes.

Ruth Korver on the Passchendaele commemoration show “From the Uttermost Ends of the World” (Sylvester)

( Producer at Storybox New Zealand )

Other Testimonials

Thanx voor de leuke samenwerking!

Virginie Claes on the collaboration for a product roadshow reprise (Event Masters)

( Freelance trilingual PRESENTER Corporate Events (NL,FR ENG) )

Nogmaals bedankt om van ons feest mee zoโ€™n succes te maken! De reacties zijn overweldigend, iedereen was enorm onder de indruk. We gaan hier nog lang van kunnen nagenieten. ๐Ÿ˜Š

Marijke Heeze on the show running and content creation job for Renewi Party 2018 (KonseptS)

( Management Assistant Renewi Belgium )

Once again many thanks to you Steven Martin for the great collaboration! ๐Ÿ‘Œ

Bert Knuts on the collaboration for a product roadshow reprise (Event Masters)

( Managing Director Event Masters )

Ik wil jou bedanken voor de aangename en professionele samenwerking op de Renewi Party in Brussels Expo. Wij krijgen alleen maar positieve reactie van de klant en worden overstelpt met leuke berichten op sociale media. Wij zijn ons bewust dat we pas een leuke puzzel kunnen samenstellen voor de klant als al de stukjes mooi zijn en hun uiterste best doen om in het geheel te passen. Daarom delen wij graag met jullie het enthousiasme van de klant en de aanwezige gasten!!! Een stukje uit de mail van CEO Groot Brittanniรซ aan CEO Belgium: โ€˜It was an excellent party on all fronts last night โ€“ great location, fun format and super atmosphere โ€ฆโ€™ Dankjewel voor het meedenken, de flexibiliteit, het tijdig aanwezig zijn, de uitvoering, de fijne momenten en de uitstekende afbouw.

Willem Vandeweyer on the Renewi Party 2018 (KonseptS)

( Happy Event Coordinator )

Ook mijn dank aan jou en je volledige team om deze events opnieuw tot een succes te laten uitgroeien. De strakke timings hebben jullie zeker niet geholpen, butโ€ฆ you guys came through!

PDG on a product roadshow reprise (Event Masters)

( Consumer & Trade Communication Manager (client prefers to stay anonymous) )

Congrats Steven, you and the entire team did a great job ! Well done to all of you!

SB on the product roadshow reprise (Event Masters)

( Trade Strategy and Activation Manager (client prefers to stay anonymous) )

"It was a challenging project indeed, but delivery was impeccable โ€“ we really wowed our guests!"

Etienne Plas on the LEXUS ES 2019 launch event (Concreat Events)

( Senior Manager Lexus Product Communications at Lexus Europe )

Show is goed verlopen. Dank je wel voor de Mooie voorbereiding met het draaiboek.

Gert Croux on Atlas Copco show running preparations (KonseptS)

( Gert Croux, owner and video director, show caller at Iohu )

Bij deze wil ik jullie nog van harte bedanken voor de toewijding en professionalisme die jullie zowel voorafgaand, tijdens, als na de 5 events hebben tentoon gespreid om mede een succesverhaal te maken van onze productlancering. Het is bijna een huzarenstukje te noemen om deze realisatie en totaalconcept op zoโ€™n korte termijn te hebben verwezenlijkt. Ook het feit dat er door jullie constant naar optimalisaties/vernieuwingen en interactie met de event-aanwezigen is gezocht, werd door ons ten zeerste geapprecieerd en gesmaakt. De casting day was een geslaagde symbiose tussen enerzijds Event Masters en anderzijds onze eigen mensen met als doel om, op een onverwachtse en speelse manier, alle betrokkenen (hostessen, performers, moderator en catering staff) te briefen en instrueren over onze productlancering alsook om het engagement en teamgeest van iedereen te stimuleren, als kick off vรณรณr de start van het eigenlijke event. Hierbij is de casting day volledig in zijn opzet geslaagd.

PDG on a product launch roadshow (Event Masters)

( Client and company prefer to stay anonymous )

I wanted to thank you all very much for the shows. I spoke with the artists and they told me they had a great time both times and everything was well organized. Itโ€™s been really a pleasure collaborating with you and I was very happy to hear that the audience gave great responses every night.

Francesca ‘Frankie’ Favia on a series of product launch shows (Event Masters)

( Event Coordinator at Feeding The Fish / Pixel Poi )

Nog erg bedankt voor je professionalisme en goede samenwerking.

Benita Dreesen on the People & Business Excellence Day 2017

( Event Manager at SIEMENS BeLux )

Ik wil jullie allemaal van harte te bedanken voor de succesvolle en geslaagde productie in Ieper. Het was zeer fijn dat iedereen zijn uiterste heeft gedaan om tot een prachtig einderesultaat te komen en een mooi memorabel moment te creรซren. We hebben al aardig wat goede feedback ontvangen vanuit de opdrachtgever maar ook via andere kanalen (social media) Nogmaals een welgemeende dank u wel voor de uiterst fijne samenwerking.

Ben Laloux on the Passchendaele commemoration event “from the Uttermost Ends of the World” (Sylvester)

( Senior Event Producer at Sylvester Productions )

Iโ€™m so glad that the project went well and thank you to your hard work and skilled team for making it happen so smoothly. It was a pleasure meeting you and inspiring to see the great range of work you have done. On behalf of the team thank you. I look forward to any opportunity to work together in the future.

Rob Appierdo on the Passchendaele commemoration show “From the Uttermost Ends of the World” (Sylvester)

( Founder / Creative Director Storybox New Zealand )

Onze mensen waren zeer enthousiast over het event en de ondersteuning die zij van u hebben gekregen. Daardoor ook mijn dank.

Andries Van Eycken on the production support for Agfamundo (Event Masters)

( Manager at Plug & Play )

Het zit er op, het VTM Kerstevent. De weg er naartoe was hobbelig en lang. De beleving die we afgelopen hebben neergezet, is er eentje waar onze kijkers van onder de indruk waren. We kregen bedankjes en lieve mailtjes. Ik wil je bedanken voor je bijdrage, je energie en je engagement. Jouw team was TOP, ik kwam nog maar zelden zoโ€™n sympathieke en volhardende mensen tegenโ€ฆ

Sandy Aertgeerts on VTM Christmas event 2016

( Brand & Communication Manager VTM @ Medialaan )

Lieve elfjes, Nu we ondertussen weer uitgerust en opgewarmd terugkijken op een fantastisch weekend, willen we jullie graag allemaal bedanken om samen met ons van VTM Kerst een groot succes te maken. We hebben ruim 6.800 bezoekers over de vloer gehad en in totaal 500 kerststronken (oftewel 250 meter) aangesneden. Maar wat ons nog het meest plezier deed, waren de vele hartverwarmende en enthousiaste reacties ter plaatse, via mail en via social media: โ€œHallo, Wij hebben genoten van de magische sfeer... De kerstman, de elfjes, het magische boek....Prachtig! Proficiat aan al de medewerkers.Hopelijk tot...โ€ โ€œBedankt vtm het was vandaag echt betoverendโ€ โ€œNet op de site een warme uitleg gekregen van de heer toegangscontrole G4. We hebben ons dan ook snel ingeschreven voor de show morgen zaterdag 17/12 om 18u10. Proficiat met initiatief รจn hartelijk personeel.โ€ โ€œBedankt voor de wondermooie belevenis. Samen met de kids was het vol verwondering genieten. Thankx VTMโ€ Dit was onmogelijk geweest zonder jullie inzet en enthousiasme! Nogmaals een dikke merci en ook voor jullie een betoverende kerst gewenst!

VTM Events team on VTM Christmas event 2016

( VTM Events )

Het event van deze ochtend was bijzonder geslaagd. Ik weet dat jullie daar hard aan gewerkt hebben. Het resultaat mocht er zijn! Dank je wel voor jullie inzet.

Marleen Vandendriessche on the Brussels Airport 2017 Kick-Off Meeting (Concreat Events)

( Director Legal & Regulations Brussels Airport )

Jullie hebben een prachtig event gerealiseerd. Vele tevreden gezichten heb ik gezien en moede oogjes bij jullie. Dikke Merci !

Andrรฉ Bouffioux on show running for the SIEMENS Digitalization EUROPE/AFRICA Workshop

( CEO Siemens BeLux )

In de naam van Andrรฉ (CEO) en mezelf wens ik jullie nog hartelijk te bedanken. Jullie professionele en geรซngageerde bijdrage heeft onze โ€œInternationale Workshopโ€ tot een succes gebracht wat heel belangrijk is voor Siemens Belgiรซ. Proficiat aan iedereen !

Stรฉphanie Legay on show running for the SIEMENS Digitalization EUROPE/AFRICA Workshop

( Communications & Government Affairs Director SIEMENS Belgium )

The GRAND OPENING was a great succes, party was top, congratulations with a job well done!

Paul Ameloot on the Delta Light GRAND OPENING event (Goosebumps)

( Founder of Delta Light )
Leave us a message if you have any question...
Powered by
Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.