Tom Cosemans on Xeikon event

Graag ook even langs deze weg enen welgemeende proficiat en dank je wel voor je topprestatie. De klant was zéér tevreden en heeft dit deze morgen ook al laten weten. Dus wij ook tevreden😉.

Tom Cosemans on Xeikon event

( Project Manager at KonseptS )

Other Testimonials

It was great to collaborate with both of you and the delivery was excellent. Thanks again Anne and Steven. We stay in touch!

Robin Praillet on the ALL4YOUth conference in Lille France

( European Affairs Advisor Nestlé )

Het was weer de max!!! Merci!!

Ellis Grace Wilson on the collaboration for European Lotteries closing show

( Upcoming talent, great singer/songwriter )

Last night, about 13.000 people had the time of their life at Foute Party 2019 in Ghent. This wouldn't have been you so amazing, if it wasn't for the teamwork and professionalism by all of you ! From the whole Qmusic crew & myself a big big big big thank you for all the creative and positive energy you've put in this project ! Have a great summer and I hope to see you all next year for Foute Party 2020 ! ! !

Bert Van de Zande on the collaboration for the Foute Party 2019

( Events & Brand Activation DPG Media )

Au nom de toutes les équipes d'Euronews, je souhaite vous adresser un sincère et très grand merci pour notre collaboration pour cette aventure des Européennes 2019!! Merci pour le soutien, la disponibilité, le sourire et la flexibilité. Merci pour avoir contribué à rendre notre couverture unique (7 heures de direct en 9 langues) et pour la collaboration pour toutes les opérations spéciales qui ont précédé cette fantastique nuit électorale (parfois très last minute). Je tenais aussi à vous féliciter pour le succès de la campagne et l'organisation de la soirée, qui était une vraie réussite pour l'accès aux informations et pour les performances techniques. Congratulations!

Gardenia Trezzini on the European Elections

( Brussels Bureau Chief Euronews )

Un très grand BRAVO aux équipes du Europarlement pour l'impeccable organisation de la soirée éléctorale!

Isabelle Ory on the European Elections & Presidential Debate

( Correspondante EU )

Nogmaals bedankt voor de aangename en professionele samenwerking op het Sirris FutureProof event van gisteren. Thanks ook aan Sense. Tot snel voor toekomstige samenwerkingen

Antonella Van Doren on the collaboration for the Sirris Futureproof conference

( Manager Latitude Events )

We willen jullie allen nog eens stevig bedanken voor de fijne samenwerking op de BEA awards vorige week. De reacties tijdens de avond én achteraf zijn kortom o v e r w e l d i g e n d. We stonden er als een team, allen gemotiveerd om de sector een event op niveau te geven. En daar zijn we meer dan in geslaagd! Een greep uit enkele reacties: - beste editie ooit! - knappe show! - super goede catering! - originele setting! - geweldige sfeer! - eindelijk netwerking! - professionele organisatie! - ... Wat ons betreft: een team effort. We zijn er allen in geslaagd om een event neer te zetten met respect voor elkaar en met hetzelfde doel voor ogen. Een dikke welgemeende proficiat aan iedereen! Het was een eer om met elk van jullie samen te werken.

Bert Knuts on the Benelux Event Awards 2019 “Share The Spotlight”

( CEO Event Masters )

Ook van onze kant héél hartelijk dank voor de organisatie van deze editie. De lovende woorden kwamen ook bij ons vlot binnen over zowat elk aspect dit jaar… Ik denk dat jullie geslaagd zijn om een andere ‘ambiance’ te brengen… dat belooft voor de volgende editie 😊

Peter Desart about the Benelux Event Awards 2019 “Share The Spotlight”

( General Manager The Frontline Company )

Merci beaucoup pour la très belle soirée qui a été très bien reçu par nos clients liégeoises. J’ai eu beaucoup de bons retours de l’équipe commerciale aussi.

Cathelijne Konijnenbelt about L’Oréal #ALWAYS PRO Tour

( Event Manager Professional Products Division )

Jij bent bedankt! Iedereen zowel de sponsors als de partners als de deelnemers waren zo positief over het event! En dat is mede dankzij je inzet! Ik kijk er al naar uit om nog eens samen te werken!

Marie France Rousseau on the Sirris Mindsphere event

( Communication Manager at Sirris )

Graag wensen we jullie te bedanken voor het fantastisch event van gisteren. Het was TOP! Niet enkel het event maar ook de samenwerking.

Team of the National Lottery on the “Night of Chance”

( National Lottery Marketing & Communications team & CEO Jannie Haek )

Ik werk al 15 jaar voor de Nationale Loterij en ken ondertussen de verwachtingen en ik weet dat ook wij een hele fijne avond gehad hebben en een mooie show. Dank u wel voor de kippenvel momenten. Jullie zijn fantastische mensen.

Valérie Thys on the National Lottery “The Night of Chance”

( Professional moderator, anchor of the National Lottery TV show )

Het succes was uiteraard niet mogelijk geweest zonder professionele omkadering en sterke betrouwbare partners. Het was mij een eer en groot genoegen om met jullie te mogen samenwerken, ik kijk bijgevolg met veel plezier uit naar de volgende boeiende projecten. Jullie zijn stuk voor stuk gepassioneerde toppers met een schitterende drive, dikke merci!

Nathalie Troch on National Lottery “The Night of Chance”

( Account Manager Tailormade at Event Masters )

Proficiat en van harte bedankt voor de schitterende organisatie gisteren en eergisteren! Ik denk dat ik voor iedereen van Vooruit spreek als ik zeg dat we ons heel erg geamuseerd hebben.

Erik De Simpelaere on National Lottery “Night of Chance”

( Director of the Royal Harmony Orchestra VOORUIT )

Grote complimenten ook aan de technische staf van licht en geluid, aan regisseur Steven en Project manager Nathalie. Beste Steven, Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de samenwerking. En voor je heldere, duidelijke ideeën en communicatie in het gehele traject en op locatie. Ontzettend leuk ook dat je de moeite nam om BEvocal te leren kennen.

Maria Van Nieukerken on the National Lottery event “Night of Chance”

( Director of the Belgian Youth Choir BEvocaL )

Wij hebben niets dan lovende feedback gekregen van de bezoekers over het ganse event maar zeker ook over de presentatie: perfecte timing, to the point, mooi verhaal, paste perfect... Gezien hoe we mee begonnen zijn :) is dat dus vooral jou verdienste, bedankt!

Danny Mertens on Xeikon event

( Corporate Communications Manager Xeikon )

Het was weer heel fijn om samen te werken met jou. Heel graag tot een volgende keer!

Bieke Ilegems on Xeikon event

( Professional moderator, actress )

Thanx voor de leuke samenwerking!

Virginie Claes on the collaboration for a product roadshow reprise (Event Masters)

( Freelance trilingual PRESENTER Corporate Events (NL,FR ENG) )

Nogmaals bedankt om van ons feest mee zo’n succes te maken! De reacties zijn overweldigend, iedereen was enorm onder de indruk. We gaan hier nog lang van kunnen nagenieten. 😊

Marijke Heeze on the show running and content creation job for Renewi Party 2018 (KonseptS)

( Management Assistant Renewi Belgium )

Once again many thanks to you Steven Martin for the great collaboration! 👌

Bert Knuts on the collaboration for a product roadshow reprise (Event Masters)

( Managing Director Event Masters )
Website is Protected by WordPress Protection from eDarpan.com.

Leave us a message if you have any question...
Powered by